Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:02 | 24/07/2024

Les cooperatives de l'escola Rosella visiten l'ajuntament

En una nova edició del programa Cultura Emprenedora a l’Escola, l’alumnat de 5è de l’Escola Rosella ha visitat l’ajuntament avui divendres 4 de febrer per registrar les seves cooperatives a l’Oficina de registre i presentar el seu projecte a l’Ajuntament.

divendres 04 febrer 2022

La visita dels infants ha començat a la Sala de Plens on l’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada dels regidors d’Educació, Marc González, i d’Empresa, Jesús Porres, ha lliurat a la representació de les dues respectives cooperatives, la placa de la Diputació de Barcelona destinada a les escoles que participen en aquest programa educatiu.

Posteriorment, l’alumnat s’ha adreçat a l’Oficina d’Atenció Ciutadana on han registrat les seves cooperatives amb el suport del personal municipal. Així, s’han registrat les cooperatives de 5è A amb el nom de"Cooperallers" i "Save the Earth" la de 5è B, amb 26 membres ambdues.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls expressem la satisfacció per donar continuïtat a aquest projecte educatiu des de l’Escola Rosella i es donarà tot el suport des de la corporació municipal perquè els infants puguin realitzar el seu projecte amb èxit. 

Galeria d'Imatges

cueme2.jpg
cueme4.jpg
cueme3.jpg