Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:16 | 16/07/2024

Les empreses i propietaris dels polígons industrials de Viladecavalls constitueixen una associació

Ahir dimarts 24 de març a les 18:00h, la Sala de plens de l'Ajuntament de Viladecavalls va acollir la signatura de la constitució de l’Associació d’Empreses i propietaris dels Polígons Industrials de Viladecavalls, que agrupa els quatre principals polígons del municipi (Can Mir, Can Mitjans, La Bòbila i Can Trias), els quals han estat representats en aquesta associació per empresaris i propietaris de cadascun dels polígons.

dimecres 25 març 2015

El president d’aquesta nova associació és el Sr. Ramon Comelles, de l'empresa Circontrol del al polígon de Can Mitjans. La Sra. Susana Soriano (Luis Soriano, SA), del polígon industrial de Can Mir, en serà la vicepresidenta; El Sr. Josep González (TMG Solutions), del polígon Industrial de La Bòbila, Tresorer i El Sr. Joaquim López (Bidons Egara) del polígon industrial de Can Trias actuarà com a secretari. La resta de membres que formen part de la junta directiva de l’associació com a vocals són el Sr. Ramón Sancliment (Axioma), el Sr. Antoni Ibañez (Aitex), el Sr. Andreu Vargas (Taller Met.A.Vargas) i la Sra. Roser Rosinés (Iceland Seafood).

L’Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, s’ha mostrat molt satisfeta amb la consolidació definitiva de l'associació d'empresaris i propietaris, “Amb la consecució  de l’associació  s’assoleix un dels objectius principals englobats dins del Pla Director de Promoció Econòmica, fent un pas endavant en la gestió i presa de decisions dels polígons del municipi i de les empreses i propietaris, que de ben segur permetrà dinamitzar i impulsar nous projectes a Viladecavalls”.

El Consistori continuarà oferint eines de suport a l’associació com ara la col·laboració que va aconseguir de COPEVO amb un recurs tècnic d’assessoria per part de l’Associació de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC).  L’Ajuntament també destaca la col·laboració i interès mostrat per la CECOT en tot aquests procés.