Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:25 | 25/07/2024

Les Llars Municipals d’Infants anuncien el calendari de preinscripció

Entre maig i juny, les famílies podran inscriure la canalla a les dues escoles bressol del municipi

dimecres 24 abril 2024

Les dues Llars Municipals d’Infants, Barromina i Can Trias, obriran a partir de maig els seus processos de preinscripció i matriculació. Els tràmits s’allargaran fins al 25 de juny, tenint en compte les possibles reclamacions que es presentin o el sorteig dels números de desempat.

Per començar, les ofertes de places es publicaran entre el 2 i el 6 de maig. Uns dies després, del 8 al 21 de maig, es podran tramitar les sol·licituds de preinscripció i, un cop es tanqui aquest període, el 31 de maig, les escoles bressol publicaran la puntuació provisional de cada petició. En aquest sentit, les famílies podran presentar reclamacions del 3 al 7 de juny, i els números de desempat se sortejaran entre el 10 i el 13 de juny.

La publicació de la llista definitiva amb la canalla admesa —i, si escau, de la llista d’espera—, es donarà a conèixer el 17 de juny. Aquell mateix dia, ja es podrà dur a terme la matrícula, un procés que s’allargarà fins al 25 de juny. 

Per a més informació, la ciutadania pot contactar amb la Llar Municipal d’Infants Barromina adreçant un correu electrònic a llarbarromina@viladecavalls.cat, o bé trucar al 93 788 10 08. D’alta banda, per contactar amb la Llar d’Infants Municipal Can Trias, es pot enviar un missatge a llarcantries@viladecavalls.cat, o bé trucar al 93 733 25 27.