Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:07 | 24/07/2024

Les patinadores locals Marta Álvarez i Andrea Del Sagrado, subcampiones del món de Show Petit

El passat dissabte 2 d'octubre es va celebrar el Campionat del món de Show Petit, una modalitat de patinatge artístic, a la ciutat d’Asunción, capital del Paraguai, en el qual va comptar amb representació de Viladecavalls per part de la Marta Álvarez, coordinadora i entrenadora del Club de Patinatge Artístic de Viladecavalls i l’Andrea Del Sagrado, expatinadora i entrenadora del club, que van participar amb el club de patinatge Matadepera aconseguint la medalla de plata.

divendres 08 octubre 2021

Show Petit és una modalitat de patinatge artístic en què les patinadores relaten una història, a través d'una coreografia amb elements artístics propis d’aquest esport, la posada en escena, la creativitat i l'expressió corporal.

Després de classificar-se al Campionat del món, passant per les eliminatòries territorials, autonòmiques, estatals i europees, el grup de 12  patinadores del club de patinatge de Matadepera han aconseguit ser les subcampiones del món, escenificant una excel·lent coreografia que relatava la història de les bruixes de Salem, i on les patinadores locals, Marta i Andrea, van representar personatges protagonistes.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls volem donar l'enhorabona al grup de patinadores del Club de Patinatge de Matadepera i, especialment, a la Marta i l'Andrea. Moltes felicitats campiones!

Galeria d'Imatges

WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.55.16 (2).jpeg
WhatsApp Image 2021-10-06 at 13.55.16 (1).jpeg