Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:38 | 25/07/2024

Les polítiques d’ocupació continuen sent una prioritat a Viladecavalls

En el segon trimestre de l’any diversos veïns del municipi s’han incorporat al mercat laboral.

dimarts 08 juliol 2014

Amb el propòsit d’incentivar la creació d’ocupació i estimular l’activitat econòmica del municipi, la Regidoria d’ Ocupació i Promoció Econòmica, conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Viladecavalls, treballen per donar suport i assessorament  a les empreses locals desenvolupant programes que alhora afavoreixin el teixit laboral del nostre municipi.
 
Des de la posada en marxa del  Pla Director de Promoció Econòmica s’han reforçat els processos d’intermediació laboral posant en contacte les empreses que precisen de nous treballadors amb les persones que cerquen feina, i així fomentar la borsa de treball de Viladecavalls  i el nostre Servei Local d’Ocupació.
 
En un any, a Viladecavalls s’ha reduït el nombre d’aturats de 601 a 584 persones, el que representa una disminució del 2,7% de la taxa d’atur. Sense anar més lluny aquest darrer mes, la taxa d’atur del municipi s’ha situat en un 14,7% respecte el 16,2% de la comarca del Vallès Occidental.
 
Des del  Consistori es continuarà treballant de manera transversal i comunicativa amb els diferents Serveis  de l’Ajuntament  per aconseguir  reduir l'atur al municipi, i alhora incentivar l'economia i el comerç local.