Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:41 | 13/07/2024

L'Escola de Música Municipal Pau Casals celebra l'arribada de la primavera amb un cicle musical de 3 dies

L' Escola de Música Municipal Pau Casals inicia avui 20 de març, coincidint amb el primer dia de la primavera, unes jornades de concerts i tallers musicals que s'allargaran fins al divendres.

dimarts 20 març 2018

Primavera musical és el nom del cicle de tallers i concerts als carrers i a diversos equipaments de Viladecavalls que ha organitzat l'EMM Pau Casals des d'avui dimarts 20 de març fins al divendres 23.

Durant tres dies, tothom qui ho desitgi podrà participar en tallers com el de batucada, realitzat avui dimarts a les 5 de la tarda a la plaça de la Masia de Can Turu a càrrec de Charly López, el taller de percussió corporal, el de creació de bandes de rock o el de rap i música de carrer.

A més dels tallers, es duran a terme un ampli ventall de concerts i música al carrer a càrrec de la Jazz Band Viladecavalls, la Banda de Viladecavalls i altres formacions, com el Cor de l'EMMPC o les orquestres de corda, flauta i guitarra de l'escola de música municipal.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a la ciutadania fins a completar l'aforament, però cal tenir en compte que per participar en alguns dels tallers cal inscriure's prèviament contactant amb l'EMM Pau Casals. 

Així doncs, us animem a participar en aquestes activitats musicals i celebrar l'arribada de la primavera junt amb l'EMM Pau Casals.

Podeu consultar el programa d'activitats de la Primavera Musical en el següent enllaç.