Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:54 | 25/07/2024

L'Escola Rosella de Viladecavalls participarà en el programa "Cultura emprenedora a l'escola" de la Diputació de Barcelona

L'Escola Rosella de Viladecavalls participarà en el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) de la Diputació de Barcelona per fomentar l'esperit emprenedor entre els alumnes de cinquè de primària.

dimarts 17 octubre 2017

Aquest projecte es desenvoluparà amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental i amb la coordinació i dinamització dels serveis municipals d'Ensenyament i Promoció econòmica de l'Ajuntament de Viladecavalls.

"Cultura emprenedora a l'escola" es va presentar a l'alumnat de l'Escola Rosella el passat 11 d'octubre, en l'auditori de l'EMM Pau Casals, amb la presència dels Regidors d'Ocupació i Promoció econòmica, Dolors Salmerón i Marc González, i el Regidor d'Ensenyament, Jesús Porres, que van acompanyar a la tècnica del Consell Comarcal, direcció i professorat de l'escola en la presentació del projecte.

A l'acte de presentació es van explicar els passos que es donaran durant el curs escolar, dins del marc de la creació i gestió d'una cooperativa escolar que permetrà establir els primers contactes dels infants amb l'emprenedoria, el món empresarial i els principis cooperatius. Mitjançant el treball per projectes, els participants crearan la imatge corporativa de la cooperativa, proposaran un o diversos productes, els elaboraran i, posteriorment, els hauran de vendre en una parada comercial aprofitant un esdeveniment local. Un percentatge dels beneficis obtinguts es destinaran a un projecte social o entitat sense ànim de lucre.

L'Ajuntament de Viladecavalls, ja havia proposat en anteriors edicions la participació de l'Escola Rosella en aquest programa d'emprenedoria i valora de manera molt positiva que, finalment, hi participi, ja que aquest projecte s'emplaça dins de la línia estratègica de foment a l'emprenedoria iniciat també a l'institut de Viladecavalls emmarcat dins del "Cicle de jornades d'emprenedoria". Des de la Corporació es donarà tot el seu suport a l'escola perquè els alumnes desenvolupin el seu projecte amb èxit.