Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:01 | 15/07/2024

L'Escola Rosella guanya el Premi Escoles Verdes de la Generalitat de Catalunya

L'Escola Rosella ha guanyat el Premi Escoles Verdes de l'edició del 2017, promogut per la Generalitat de Catalunya, en reconeixement a l'actuació singular vinculada a prevenir o reduir el soroll a l’escola.

dilluns 30 octubre 2017

El Premi Escoles Verdes és un premi que convoca la Generalitat de Catalunya des del 2009, per reconèixer, públicament, iniciatives exemplars d'educació per a la sostenibilitat fetes per escoles amb el distintiu Escola Verda, com és el cas de l'Escola Rosella de Viladecavalls.

Des del 2008, l'escola ha treballat en la sensibilització dels alumnes, famílies i el seu entorn en matèria de prevenció de la contaminació acústica conjuntament amb altres centres i entitats catalanes i de la península. "L'escola vol promoure un estil de vida més pausat i tranquil on el confort acústic sigui un valor en alça" ha explicat la directora del centre educatiu, Lina Espel.

L'acte de lliurament del Premi Escoles Verdes tindrà lloc el pròxim dissabte 25 de novembre, a Cornellà del Llobregat, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient. La candidatura de l'Escola Rosella al Premi Escoles Verdes va ser proposada per part de l'Ajuntament de Viladecavalls que celebra aquest reconeixement al compromís de l'escola amb el Medi Ambient.

Podeu trobar informació relativa a la feina de sensibilització vers la contaminació acústica duta a terme per l'escola en el bloc: http://rosellaescolaverda.blogspot.com.es