Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:18 | 23/07/2024

Llibres, roses i activitats per a totes les edats a la Diada de Sant Jordi de Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls va organitzar un seguit d'activitats amb motiu de la Diada de Sant Jordi ahir dilluns 23 d'abril a la plaça de la Masia de Can Turu.

dimarts 24 abril 2018

La celebració va arrencar amb la Fira del Llibre i la Rosa en la qual les persones que van visitar la plaça de la Masia de Can Turu van poder comprar els tradicionals regals de Sant Jordi pels seus estimats i estimades en les parades de l'Associació d'Arts Escèniques Bastim, Teacció, AVV La Planassa, Llibreria Cinta, Consell Jove de Viladecavalls, AMPA Rosella i la Biblioteca Pere Calders que va exposar en la seva carpa alguns dels títols en prèstec dels quals disposa a la biblioteca.

Durant la jornada, es van realitzar diverses activitats per a tots els públics com ara la pintada participativa d'un mural gegant amb el lema "Sant Jordi a Viladecavalls", a càrrec de l'artista Toni Ortiz i la col·laboració dels infants que van participar en l'elaboració d'aquest mural.

Més tard, els actors del grup de teatre local Fatalitats, Manel López i Montse Sebastià, van dur a terme un recital dels poemes escrits pel veí de Viladecavalls, Joaquim Salvador.

Tot seguit, el coach, Joan Carles Folia, va presentar el seu nou llibre "21 dies buscant la felicitat" i a continuació, la companyia Cul-Actiu va animar el públic amb un espectacle de carrer anomenat "El baladrer de Sant Jordi". També es van signar llibres en un espai  d'escriptors i escriptores amb Ramon Soler, Conxi Ramírez, Dani Zarzuelo, David Yeste, Joan Carles Folia, Lucena Fernández, Sílvia Alcántara, Ana María Alcántara i Vicenç Villatoro.

La jornada va cloure amb el lliurament dels premis del concurs infantil "El meu comte preferit", organitzat per la Biblioteca Pere Calders i en el qual van participar 300 infants, amenitzat amb l'actuació musical de l'EMM Pau Casals.

Galeria d'Imatges

Pintura del mural "Sant Jordi a Viladecavalls"
Carpa de la Biblioteca Pere Calders
El baladrer de Sant Jordi de la Cia. Cul-Actiu