Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:42 | 21/07/2024

Llibres, roses i novetats per la Diada de Sant Jordi

Viladecavalls celebrarà la Diada de Sant Jordi, el pròxim diumenge 23 d'abril de 10.00 a 14.00 hores a la plaça de la Vila, amb una Fira del Llibre i la Rosa que comptarà, per primera vegada, amb un espai d'escriptors.

dimarts 18 abril 2017

En el nou espai d'escriptors, trobareu un total de 7 autors de dins i fóra del municipi. Ramon Soler, Dani Zarzuelo, David Yeste, Helena Morillas, Montse Mazorriaga, Conxi Ramirez i Joaquim Salvador signaran les seves obres durant la celebració.

Una desena d'entitats i associacions de Viladecavalls col·laboraran amb la fira venent, com és tradició, llibres i roses i també organitzant tallers i activitats per a tot el públic, com ara el taller de dibuix i pintura del Casal Familiar o el taller infantil de treballs manuals de l'Associació de pares i professionals en pro de l'autisme (TEAcció), entre altres.

La fira estarà amenitzada amb l'actuació d'havaneres del grup local Vent de Mestral i pels més menuts la companyia JAM realitzarà l'espectacle infantil "Dragon Street", una funció teatral d'humor gestual en la qual es posarà en entredit les moltes llegendes que s'expliquen de dracs i cavallers.

Itàlia, país convidat del Projecte de Cooperació Cultural Internacional de Viladecavalls

El dia anterior a la diada, a partir de les 18.00 hores a la plaça de la Vila, podreu gaudir de les actuacions musicals del Combo-Jazz de l'EMM Pau Casals, l'Esbart Egarenc del Social de Terrassa i, emmarcades dins del Projecte de Cooperació Internacional de Viladecavalls, el duo italià Laura Conti & Maurizio Verna i el grup de música tradicional Piero Pesce Etno Trio, actuaran en representació d'Itàlia, país convidat en aquesta edició, gràcies a la col·laboració de la Rete Italiana di Cultura Popolare.