Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:05 | 14/07/2024

Lliurament de la Medalla Centenària de la Generalitat i reconeixement de l'Ajuntament de Viladecavalls a la veïna Antònia Pérez

La veïna de Viladecavalls, Antònia Pérez, que va complir recentment 100 anys, va rebre el passat 14 de setembre la Medalla centenària de la Generalitat de Catalunya i el reconeixement de l'Ajuntament de Viladecavalls en un acte celebrat a la Residència de Sant Miquel de Guanteres.

dimecres 19 setembre 2018

L'acte de lliurament es va dur a terme a la Residència Sant Miquel amb la presència de l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, la direcció del centre i la família de l'Antònia.

La Medalla centenària és un reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que hagin complert 100 anys o estiguin a punt de complir-los. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari.

L'Antònia va rebre també la felicitació i reconeixement de l'Ajuntament de Viladecavalls en forma de ram de flors lliurat per l'Alcaldessa, Cesca Berenguer, en nom del Consistori.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls donem l'enhorabona a l'Antònia i desitgem que segueixi complint anys amb salut i felicitat.