Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:24 | 14/07/2024

Lliurament de les emissores portàtils de la xarxa Rescat per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls

dimarts 18 febrer 2020

Com a resultat de la signatura del conveni signat entre l'Ajuntament i el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, en que Viladecavalls d’adhereix com a municipi a la xarxa Rescat, s’ha procedit al lliurament de les emissores portàtils de la xarxa per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Viladecavalls. 

L’acte s’ha celebrat avui, 18 de febrer, a la dependència municipal de la Policia Municipal i s’ha realitzat una sessió de formació sobre el protocol d’ús de les emissores. 

Aquest lliurament s’ha efectuat amb una formació per part dels tècnics/ques de la DGPC i de la xarxa Rescat i els destinataris han estat els voluntaris de Protecció Civil acompanyats pel regidor de governació de l’Ajuntament. 

Rescat és la xarxa de Radiocomunicacions d'Emergències i Seguretat de Catalunya. Aquesta xarxa, robusta i fiable, està especialment dissenyada per proporcionar cobertura, tant en nuclis de població com en entorns rurals, als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències a Catalunya.