Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:13 | 23/07/2024

Manteniment de parcel·les per a la prevenció d’incendis forestals

Amb l'arribada del bon temps ha començat la campanya de prevenció d'incendis a través de la qual l'Ajuntament demana als propietaris de parcel·les la màxima col·laboració i els recorda l'obligatorietat de realitzar periòdicament tasques de desbrossament, neteja i condicionament dels solars, parcel·les i altres terrenys.

dimarts 28 juny 2016

Per aquest motiu, ha posat en marxa una campanya en la qual els Serveis Tècnics de Territori de l’Ajuntament de Viladecavalls comprovaran l'estat dels solars i parcel·les sense urbanitzar i de no trobar-se en les degudes condicions es procedirà a informar als propietaris per a que coneguin la seva obligació.

Tanmateix, us recordem que la normativa  estableix que les parcel·les no edificades de les urbanitzacions situades a menys de 500 metres del bosc, han de mantenir durant tot l’any el terreny lliure de vegetació baixa i arbustiva, amb la massa forestal aclarida, les branques baixes esporgades, i net de vegetació seca i morta, així com de qualsevol mena de residu vegetal o d’altre tipus que pugui afavorir la propagació del foc.

Fins al moment s’han realitzat un total de 44 inspeccions a solars a les zones de Can Turu, Sant Miquel de Guanteres i el Casc Urbà. En les pròximes setmanes l’Ajuntament té previst continuar realitzant aquestes inspeccions a la resta del municipi.