Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:18 | 16/07/2024

Manteniment de places i espais verds en diversos punts del municipi

L'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat diverses actuacions de manteniment dels espais verds i places del municipi durant el passat mes d'abril.

dijous 03 maig 2018

L'hivern ha deixat pas a la primavera i arriba el bon temps, la gent surt més al carrer, els infants tornen a jugar a les places i omplen les zones de joc de la vila. Per tal que els nostres veïns i veïnes trobin uns espais públics adequats, l'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat un conjunt d'actuacions de manteniment de les zones verdes i places a diversos punts del municipi per mitjà de la Brigada Municipal.

Aquests treballs es realitzen de manera constant durant tot l'any però és a l'època primaveral quan l'Ajuntament incrementa les actuacions de detecció i manteniment donat el gran nombre d'espais verds del municipi i la ràpida proliferació de la vegetació.

Plaça Catalunya

A la plaça Catalunya de Can Trias, s'han escatat les herbes del sorral infantil, la zona per a la gent gran, la zona de jocs infantils i els passadissos de sauló, així com desbrossat els parterres dels plataners.

Carrer Orenetes

Al nucli urbà, s'han dut a terme tasques de desbrossament i manteniment als espais verds de la plaça de la Vila, carrer Orenetes i a les jardineres de la llar d'infants municipal Barromina.

Plaça Sant Jordi

A Sant Miquel de Guanteres, s'ha realitzat el manteniment de les escales d'accés a l'ermita del Camí de la Plana i a La Planassa s'ha realitzat el desbrossament i neteja d'herbes del sorral de la plaça Sant Jordi.

L'Ajuntament de Viladecavalls continuarà treballant per oferir als seus veïns i veïnes unes zones comunes netes, preparades i segures.