Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:40 | 21/07/2024

Manteniment del local social de l'associació de veïns de Sant Miquel de Guanteres

L'Ajuntament de Viladecavalls va procedir la setmana passada al repintat de l'exterior del local social de Sant Miquel de Guanteres. L'actuació es va dur a terme dies abans de la festa major del barri, celebrada aquest passat cap de setmana.

dijous 02 agost 2018

En els darrers mesos, l'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat diverses actuacions de millora en aquest equipament municipal cedit a l'associació de veïns de Sant Miquel de Guanteres, com ara la instal·lació d'una pèrgola a l'accés principal, manteniment general, neteja i jardineria o els recents treballs de pintura a l'exterior del local. 

Durant tot l'any, l'Ajuntament de Viladecavalls dona suport a les associacions de veïns i altres entitats del municipi perquè gaudeixin d'unes instal·lacions preparades i puguin realitzar així, la seva activitat, però és a l'estiu on s'agrupa el gruix de les actuacions, època de l'any en la qual les associacions veïnals celebren les seves festes majors de barri. 

A banda d'arranjar les instal·lacions públiques, l'ajuntament cedeix material municipal a les associacions i entitats, com ara taules, cadires, tanques o el muntatge d'escenaris i tendals. Per exemple, durant els mesos de juny i juliol, l'ajuntament ha cedit un total de 5.155 cadires, 695 taules, barbacoes, paelles, tanques i equips de so a entitats esportives, als campus d'estiu, a les escoles, pels actes de festa major de Viladecavalls i per a les festes majors dels barris.