Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:08 | 21/07/2024

Manteniment dels carrers de Viladecavalls arran del recent episodi de pluges

L'Ajuntament de Viladecavalls ha mobilitzat 16 treballadors de la brigada municipal, distribuïts en 5 grups de treball, per actuar de manera simultània a tot el municipi en el manteniment de voreres, embornals, espais verds i vies del municipi afectats per les inclemències meteorològiques del passat 12 de setembre.

dijous 20 setembre 2018

L'actuació de manteniment s'està realitzant a tot el municipi i consta de la neteja dels embornals saturats, la retirada de terra acumulada de l'espai públic i dels residus que s'han acumulat arrossegats per l'aigua, així com desbrossar les herbes que han crescut de manera important a les voreres i reparar les esquerdes i juntes dels panots malmesos.

Un total de 16 treballadors de la Brigada Municipal estan actuant en diversos punts del municipi de manera simultània. Avui dijous 20 de setembre, s'està treballant a Can Corbera, Can Trias i La Planassa i es continuarà els pròxims dies fins a completar tot Viladecavalls.

En cas de detectar qualsevol incidència a l’espai públic, es prega col·laboració de la ciutadania per tal de posar-hi solució al més aviat possible.