Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:00 | 25/07/2024

Matí de marxa nòrdica a la Roca del Vallès del grup de passejades per a gent gran de l’Ajuntament de Viladecavalls

En el marc del cicle de passejades per a gent gran que organitza l’Ajuntament de Viladecavalls, el passat dimecres 2 de març al matí, es va fer una sortida a la Roca del Vallès amb la col·laboració de la secció de marxa nòrdica dels Corredors de Fons de Viladecavalls.

dimarts 08 març 2022

La dificultat d'aquest itinerari va ser moderada, amb una distància total de 8,51 km, i va trascorre en bona part per còmodes pistes, un petit tram urbà, però amb trams de senders. Es tracta d'un recorregut d'anada des del nucli de la Torreta, passant pel nucli de la Roca Centre i acabant al nucli de Santa Agnès, tots dins del municipi de la Roca del Vallès. 

El temps aproximat de la ruta va ser entre 3 i 3,30h de caminada amb aturades, amb un nivell positiu acumulat de 143 metres i un negatiu de 107 metres. L'altitud màxima va ser de 220 metres i la mínima de 121. 

A més a més, durant la caminada, hi va haver la presència d'un guia on explicava característiques i curiositats dels punts d'interès on anaven passant. 

La propera sortida tindrà lloc el proper dia 31 de març a Mollet del Vallès, i el 21 d'abril Viladecavalls serà l’amfitriona d’una d’aquestes passejades del cicle. 

El cicle de passejades per a gent gran està impulsat per l’Ajuntament de Viladecavalls amb el suport de la Diputació de Barcelona i s’engloba en el projecte de vida saludable per la gent del nostre municipi. El cicle té per objectius fomentar l’afecció entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat a través de la marxa nòrdica, així com oferir a aquestes persones la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província i de viure la natura d’una forma totalment adaptada a les seves possibilitats, afavorir les relacions interpersonals i de grup, motivar l’aprenentatge o l’intercanvi de coneixements en relació amb el món natural.