Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 13:44 | 19/07/2024

Màxim històric de comparses inscrites a la Rua de Carnestoltes de Viladecavalls

La celebració de Carnestoltes arriba a Viladecavalls aquest divendres 3 de març, a les 20.00 hores, amb l'activitat "Ressuscitem el Carnestoltes" i continuarà dissabte, a partir de les 17.30 hores, amb la Rua i posterior Sopar i Ball popular al pavelló municipal.

dijous 02 març 2017

Divendres vespre, els morts vivents abandonaran l'inframón per a ressuscitar, un any més, el Rei Carnestoltes i acompanyar la comitiva terrorífica, des de la plaça de l'Església fins a l'Ajuntament, en una segona edició de la Zombie-Walk de Viladecavalls. Aquelles persones que ho desitgin podran caracteritzar-se de zombi en un punt de maquillatge a la plaça de la Vila a partir de les 18.30 h.

L'endemà a la tarda, el Rei Carnestoltes arribarà a la plaça de la Creueta i donarà el tret de sortida a una Rua històrica amb un total de 15 comparses inscrites i més de 400 participants. Entre les comparses es troben 4 de Terrassa; La Mascarada, El Porronet, Art&Dance i Drunites, aquestes últimes guanyadores del segon i quart premi del Carnestoltes de Terrassa 2017.

En acabar la Rua, el pavelló municipal acollirà el Sopar i Ball popular de Carnestoltes on es desvetllaran les comparses premiades i les disfresses guanyadores de l'edició d'enguany, tot amenitzat amb l'actuació del grup de música Raggatuning.