Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:57 | 23/07/2024

Més de 200 persones participen en la Pujada al Ros

La tradicional Cursa del Casal Familiar de Viladecavalls celebrava aquest passat diumenge la seva 41a edició

dimarts 16 maig 2023

Un total de 204 persones, un 50 % més que en l’anterior edició, prenien part en les diferents curses i en la caminada de la Cursa del Casal Familiar de Viladecavalls, també coneguda com a Trail Pujada al Ros, que aquest passat diumenge organitzaven el casal i el Club de Corredors de Fons. Tot i la inestabilitat meteorològica dels passats dies, el temps va acompanyar i els camins estaven tous i l'ambient era l’idoni per a la pràctica esportiva.

Pel que fa als resultats, Jordi Gallego de corredors de fons de Viladecavalls va guanyar la cursa de 21 kilòmetres en la categoria masculina i Mireia Hernandez de Kameskids va ser la guanyadora en la categoria femenina. En el recorregut de 10 kilòmetres es van imposar Àlex Canyada de Kameskids i Anna Guirado de Merrell.

A més de les persones participants, entre les quals trobàvem 40 de Corredors de Fons de Viladecavalls i del Casal Familiar, la prova va comptar amb la col·laboració de 20 integrants de protecció civil, policia local, ADF i brigada municipal que van fer possible l'èxit de l'esdeveniment esportiu. La presència local es va completar amb la participació dels Petits Dracs i de les Gralles de Viladecavalls en la sortida i de l’Escola Municipal de Música Pau Casals amenitzant el recorregut.

L'alcaldessa, Cesca Berenguer, el president de Corredors de Fons de Viladecavalls Andrés Aranda i Emilio Álvarez, president del Casal Familiar de Viladecavalls, van ser els encarregats de donar els premis als guanyadors i guanyadores de la cursa.

Galeria d'Imatges

Pujada al Ros 2023
Pujada al Ros 2023
Pujada al Ros 2023
Pujada al Ros 2023
Pujada al Ros 2023
Pujada al Ros 2023