Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:41 | 23/07/2024

Més d'una desena de contenidors incendiats a Viladecavalls

L’Ajuntament de Viladecavalls ha detectat un repunt de la crema de contenidors al municipi en les darreres setmanes. Davant l'augment d’aquests actes vandàlics el Consistori treballa per tractar la prevenció d'aquests fets.

dimecres 29 juny 2016

Els incendis fortuïts són inevitables, però es vol abordar especialment els que són intencionats i posen en perill tant els elements materials com el mobiliari urbà, cotxes o façanes com també les persones que es poden veure afectades per la inhalació de fum o per cremades.

La Policia Local en alerta

Els carrers de Viladecavalls van registrar, la matinada de dimarts, dos incendis en zones de recollida de residus que han acabat amb diversos contenidors cremats a la cruïlla del carrer Cardener amb Camí Can Sanahuja i un altre més a l’avinguda Eucaliptus de Sant Miquel de Guanteres. Policia Local de Viladecavalls està seguint els fets per evitar que els successos es repeteixin

Quina despesa suposa substituir un contenidor incendiat al municipi?

Cada cop que es crema un contenidor s'ha de substituir per un de nou. Segons l’informe de les despeses derivades per la crema de contenidors de les tres primeres setmanes de juny, el qual no inclou els desperfectes d’aquesta pasada matinada, els costos ascendeixen a un total de 5.212,68€. Aquest import inclou la reposició de quatre contenidors de paper-cartó i resta orgànica i tres iglús d’envasos i vidre, més el repintat de contenidors metàl·lics.

Des de l’Ajuntament, es fa una nova crida al civisme i a la corresponsabilitat dels ciutadans per tal de denunciar aquestes actituds vandàliques i prevenir d’aquesta manera el deteriorament del nostre municipi.

Gràcies per la vostra col·laboració.

Galeria d'Imatges

Zona de contenidors al carrer Cardener
Contenidor de papercartró al carrer Prat de la Riba
Iglú de vidre de la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà