Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:34 | 25/07/2024

Més participació de la ciutadania a la Gala de l'Esport de Viladecavalls 2019

La Gala de l'Esport arriba a la seva tercera edició i ho fa amb una novetat en la elecció del millor i la millor esportista de l’any de Viladecavalls. Els reconeixements a l’esport local es lliuraran el pròxim dissabte 13 d'abril al Pavelló Municipal de Viladecavalls.

dijous 14 febrer 2019

Enguany, l’Ajuntament obre a la ciutadania la presentació de candidatures al premi del i la millor esportista de Viladecavalls. L'objectiu és doble. D'una banda, per fer d’aquesta Gala de l'Esport un acte més participatiu, que interpel·li la ciutadania i se sumi a aquest reconeixement a l'esport local i, de l'altra, per donar a conèixer els i les esportistes del municipi -federats però no vinculats a entitats de Viladecavalls- que per la seva trajectòria esportiva siguin potencials candidatures als premis.

Les candidatures s’hauran de presentar abans del dia 28 de febrer i s’han de tramitar a l'oficina de registre de l'ajuntament, situada al carrer Antoni Soler i Hospital 7-9, en horari d'atenció al ciutadà. Les bases reguladores es poden consultar en el següent enllaç: http://bit.ly/ajviladecavalls_basesgalaesport2019

La 3a Gala de l'Esport se celebrarà el dissabte 13 d'abril, a partir de les 21.00 hores, en el qual el públic gaudirà d'un sopar i un espectacle, previ a l'acte de lliurament dels reconeixements al món esportiu local, i coneixerà de primera mà el i la millor esportista de Viladecavalls de l'any. En Xavier Bonastre, periodista esportiu i escriptor, tornarà un any més a conduir l'acte. 

Les persones que vulguin assistir a la gala podran adquirir els tiquets del sopar a l'oficina d'atenció ciutadana de l'ajuntament del 4 al 29 de març. El preu del tiquet és de 15 euros el menú d'adult i de 12 euros l’infantil. En cas d’intolerància, al·lèrgies, persones celíaques o vegetarianes ho hauran de comunicar en el moment de la compra de tiquets per tal d'adaptar el seu menú.