Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:00 | 23/07/2024

Mesures preventives, de protecció i organitzatives per al personal i serveis de l’Ajuntament de Viladecavalls

dilluns 30 març 2020

Al llarg de les darreres setmanes l’Ajuntament de Viladecavalls ha anat ajustant els seus protocols d’actuació enfront el risc que planteja la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, atenent el Reial Decret 463/2020, de 14 de març pel qual s’ha declarat l’estat d’alarma.

Per una banda, ha quedat limitada la mobilitat i en conseqüència d’això, els desplaçaments i les reunions entre persones. Així, les reunions internes de l’Ajuntament s’han hagut d’adaptar al sistema de videoconferències.

Amb les reunions d’òrgans de govern s'està treballat en les mesures legals necessàries per poder fer les sessions dels òrgans col·legiats (plens, comissions informatives, juntes de govern) pel mateix sistema.

El personal municipal continua treballant per garantir que els serveis municipals essencials es puguin dur a terme, en les diferents àrees; Presidència – Alcaldia, Serveis i Atenció a la ciutadania, Gestió econòmica, Promoció i Innovació, i, Territori i Sostenibilitat fins que finalitzi la situació d’emergència.

Encara que s’han suspès els terminis de tramitació administrativa i no es pot atendre presencialment, sí que es poden fer els tràmits telemàtics, encara que, si es possible, es recomana posposar-los.

Per altra banda, per tal de coordinar les accions establertes i de garantir al màxim la seguretat dels vilacavallens i vilacavallenques, així com del personal municipal, s’ha creat un gabinet d’emergència en relació amb el COVID-19 amb les recomanacions que, sectorialment, s’estan emetent del Govern de la Generalitat de Catalunya a través dels departaments de Salut i Interior.

Així doncs, els serveis municipals estan preparats i coordinats per actuar davant cada situació que convingui, l’Ajuntament a pres mesures i plans de contingència per identificar els serveis i les dotacions de personal essencials i necessàries per garantir la prestació del servei públic, habilitant mesures de reorganització interna en règim de torns, horaris especials o teletreball.

Tot anirà bé vilacavall@ncs!