Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:53 | 25/07/2024

Millor cobertura mòbil a Viladecavalls

divendres 29 juliol 2022

En els pròxims dies tindrà lloc l'activació del desplegament de la xarxa mòbil de nova generació 4G i 5G a les bandes de 700 i 800MHz a Viladecavalls per les operadores de telefonia mòbil, Telefónica, Vodafone i Orange.

La nova tecnologia permetrà als ciutadans gaudir de serveis de dades mòbils d'alta velocitat, millorarà la cobertura a l'interior d'edificis i ampliarà l'extensió geogràfica.

Els ciutadans disposen gratuïtament del servei d’atenció de l’entitat Llega700 encarregada de garantir la compatibilitat d’aquest servei amb la televisió digital terrestre (TDT) per solucionar qualsevol afectació a la recepció del senyal de televisió.

Poden dirigir-se en cas de detectar algun tipus de problema en la visualització dels canals de la TDT, al llarg dels pròxims 6 mesos a través de:

El procés d'implantació s'està fent de manera gradual per tota la geografia nacional. Per comprovar les localitats on ja estan actius aquests serveis es pot consultar el següent enllaç: https://www.llega700.es/contacto_mapa.php

El desplegament s'emmarca en allò que estableix el Reial Decret 579/2019, d'11 d'octubre, a partir del qual es va procedir a l'alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz (canals 49 al 60 d'UHF) que fins aleshores s'empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre, procés també conegut com a Segon Dividend Digital. A partir de llavors, les freqüències esmentades van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per prestar els seus serveis de telefonia mòbil de nova generació.