Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:05 | 16/07/2024

Millora de l'accés a Can Trias des de la B-120

La setmana passada l'Ajuntament de Viladecavalls va realitzar actuacions de reforç de la seguretat en l'encreuament de la B-120 amb el carrer Isaac Albéniz de Can Trias.

dilluns 10 abril 2017

En una primera fase, s'ha procedit al reforç de la pintura de la senyalització horitzontal de STOP en ambdós sentits de la carretera i hi han col·locat un seguit de bandes reductores de velocitat, seguint la instrucció tècnica que marca la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Foment.

Pròximament, s'iniciarà la segona fase de l'actuació que consta de la col·locació de senyalització vertical lluminosa de STOP i capta-fars per tal de reforçar la senyalització viària actual i millorar la seva visibilitat a la nit. Els senyals lluminosos funcionaran de manera autònoma gràcies a l'alimentació mitjançant bateries i panells solars.

Aquestes actuacions, fruit del treball conjunt entre l'Equip de Govern i el Grup Municipal de Ciutadans, responen a la necessitat de reforçar la seguretat d'aquest encreuament amb l'objectiu d'evitar la circulació a gran velocitat dels vehicles que circulen per aquest tram de la carretera.

Galeria d'Imatges

Bandes reductores de velocitat