Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:16 | 25/07/2024

Millora de l'asfaltat als carrers del municipi

Durant el darrer mes de març, l'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat el manteniment i reparació de l'asfaltat de diverses vies del municipi.

dimecres 05 abril 2017

Les primeres actuacions es van iniciar el passat 8 de març al nucli urbà , on s'ha realitzat el nou asfaltatge del carrer Llevant. A més, hi han instal·lat nous embornals, de tipus sifònic, que eviten les olors provinents del clavegeram i prevenen la sortida d'animals no desitjats.

A la mateixa zona, també s'ha millorat el paviment del carrer Sant Josep i al carrer Sant Martí s'ha realitzat una actuació, en un tram de 30 metres per 1 d'ample, per tal d'evitar possibles filtracions d'aigua a la via pública.

 

En el carrer Sant Isidre de Can Corbera, Prat de la Riba del nucli urbà, Carretera de Sant Llorenç de Sant Miquel de Guanteres, Pintor Greco i Avinguda Barcelona de Can Trias, s'han realitzat reparacions d'asfaltat malmès que podien afectar la seguretat dels usuaris d'aquestes vies públiques. A l'Avinguda Barcelona també s'ha construït un pas elevat per millorar el trànsit de vehicles que hi circulen.

Aquestes actuacions estan planificades des de principis d'any i continuaran en els pròxims dies al carrer Cardús i al camí de l'Estació.

 

Les obres de reparació del carrer Ferrocarril avancen a bon ritme

 

A banda d'aquests treballs programats, el passat 9 de març es va realitzar una actuació urgent al Camí de Can Sanahuja on s'havia detectat un forat a la via i l'obra de reparació de l'esvoranc del carrer Ferrocarril al Polígon Industrial de Can Trias, produït el passat 26 de març, avança a bon ritme.

Galeria d'Imatges

Carrer Sant Josep
Carrer Sant Isidre
Carrer Prat de la Riba