Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:25 | 16/07/2024

Millora dels espais exteriors de les escoles bressols

Aprofitant l’aturada de l’activitat lectiva a les escoles durant l’estiu, l’Ajuntament de Viladecavalls es troba realitzant diverses intervencions de millora dels centres educatius del municipi, les quals es duran a terme progressivament en els pròxims mesos. Les primeres actuacions s’estan realitzant a les escoles bressols.

dimarts 05 juliol 2016

Reorganització d’espais al pati de la Llar d’Infants Can Trias

A Can Trias, s'estan instal·lant 5 nous espais de jocs exteriors al pati de la Llar d’infants emmarcats dins el projecte pedagògic de jardí. L’objectiu d’aquest projecte és organitzar el jardí de la llar d’infants amb un mobiliari, materials i amb una distribució d’elements naturals que permetin als infants explorar, experimentar i aprendre.

La proposta d’espai exterior actual contempla una zona de jocs motrius amb rampes, caseta, pasarel·les de fusta  i amb enjardinament per a cada espai, elements naturals entre els quals es troben els ja existents , als quals s'ha d'afegir una nova dotació d’arbustius i plantes,  l'hort, el sorral, i espais destinats als joc simbòlics i d’experimentació,  entre d'altres.

Es tracta en definitiva d'un espai plenament educatiu on es donen un tipus de jocs i relacions pròpies, susceptibles de generar un impacte positiu en l'aprenentatge dels més menuts. 

Galeria d'Imatges

Jocs Motrius Rampa
Espai experimentació
Jocs Motrius Caseta de Fusta