Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:01 | 24/07/2024

Millores a l’espai públic i equipaments municipals

L’Ajuntament de Viladecavalls ha portat a terme les darreres setmanes diferents treballs de millora i manteniment al municipi. Durant el mes de setembre, els esforços del Servei de Brigada Municipal s’han concentrat principalment a realitzar el manteniment dels centres escolars del municipi, de cara a l’inici del curs escolar i a ultimar preparatius d’esdeveniment com la Diada Nacional de Catalunya o la Festa Major de El Molinot, entre d’altres.

dilluns 26 setembre 2016

S’han dut a terme també, treballs de condicionament de les rampes d’accés al Centre Mèdic de Viladecavalls. Una tasca que representa una millora per a les persones que tenen la mobilitat reduïda i que es desplacen habitualment a aquest equipament i la col·locació de pilones a la rotonda del carrer Barcelona a La Planassa.

Noves tasques de desbrossament al municipi

L’Ajuntament està duent a terme aquests darrers dies el desbrossament de diversos espais públics amb la finalitat de millorar la seguretat viària i també la imatge del nostre municipi. Entre altres, s’ha actuat al polígon industrials de Can Trias i a la zona de Sant Miquel de Guanteres. Les pròximes setmanes es continuarà arranjant i millorant altres zones del terme municipal.

Galeria d'Imatges

Millora a les rampes d'accés al Centre Mèdic