Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:59 | 19/07/2024

Millores a l'enllumenat públic del municipi

L’Ajuntament de Viladecavalls ha dut a terme en els darrers dies diverses intervencions en la xarxa d’enllumenat públic del municipi per tal de millorar-ne les instal·lacions i potenciar el manteniment preventiu com a base de la millora de les instal·lacions i la disminució d’incidències.

dimarts 01 març 2016

Entre les accions que s’ha realitzat cal destacar la reparació de l’enllumenat a Sant Miquel Guanteres, concretament al carrer Revolt i rodalies, per tal de donar resposta a algunes queixes formulades per veïns del municipi en relació a la il·luminació de la zona.

Per aquest motiu l’Ajuntament de Viladecavalls destinarà personal del Servei de Brigada d’Obres i Serveis a realitzar comprovacions nocturnes a tot el municipi, les quals permetran realitzar un millor control de l’enllumenat i alhora afectar el mínim possible als usuaris de la via pública.

Paral·lelament aquesta setmana s’han iniciat la col·locació de 4 nous fanals a l’accés posterior dels habitatges de l’Av. Barcelona de Can Trias i s’han col·locat els pals d’enllumenat al carrer Lluís Millet  per a procedir pròximament a la instal·lació elèctrica i així reforçar aquesta zona on la il·luminació era insuficient.

Amb aquestes actuacions el Consistori respon a la necessitat d’adequació lumínica als carrers del municipi per tal de garantir un bon funcionament del servei i de la seguretat dels veïns.