Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:24 | 23/07/2024

Millores al local social de La Planassa durant l’agost

L'Ajuntament de Viladecavalls continua treballant en la millora dels equipaments municipals. Així, durant el mes d’agost, s’han dut a terme diverses actuacions al local social de La Planassa.

dimarts 30 agost 2022

Concretament, s’ha realitzat la instal·lació del sistema de climatització fred/calor i s’ha habilitat la monitorització de les finestres de la sala polivalent, que permetran una millora en el confort de les persones usuàries així com una millora en l'aïllament de l'equipament i la climatització amb sistemes de baix consum.

Les actuacions realitzades al local de La Planassa ascendeixen a un total de 12.510,19´-,  s'han finançat amb el recurs que l’ajuntament va sol·licitar a la Diputació de Barcelona per a la millora, reforma i manteniment d'equipaments culturals locals de titularitat pública per import de 47.619,42 euros. Les millores realitzades se sumen a les ja executades en les zones exteriors de l'equipament: millora de la zona esportiva de La Planassa i millora del paviment d'accés. 

El local social de La Planassa és un espai sociocultural per al desenvolupament d’activitats de pública concurrència sense ànim de lucre pels veïns i veïnes de Viladecavalls. Amb la realització d’aquestes actuacions es pretén donar suport a l’AVV de La Planassa per a la dinamització d’activitats en aquest espai polivalent.