Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:31 | 13/07/2024

Millores als centres educatius de Viladecavalls per a l’inici del curs escolar 2015-2016

Dilluns 14 de setembre va començar el nou curs 2015-2016 pels nens, nenes i joves de Viladecavalls.

dimecres 16 setembre 2015

Un any més l'Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat durant les setmanes d’estiu un gran nombre d’actuacions a tots i cadascun dels centres educatius del municipi, amb l’objectiu d’apostar per la millora dels edificis de les escoles i els espais exteriors.

Les principals actuacions han estat el pintat del porxo de l’entrada principal exterior de l’escola Roc Blanc de Can Trias, la reparació del sostre d’entrada del Cicle Inicial i algunes tasques realitzades al pati d’educació infantil com ara la reparació de la caseta o la reposició del sorral.

D’altra banda l’escola Rosella també presenta millores significatives com ara el repintat del mur vermell del pati de primària i el sanejament d’un total de 9 aules del centre (6 d’Educació Primària i 3 aules del nou mòdul)

També s’han realitzat arranjaments i petites millores a l’interior a totes les escoles, així com alguna obra de remodelació com ara el repintat de baranes interiors i zones exteriors, l’adequació de patis i zones comunes i la substitució de tanques i reixes que regulen i donen accés a  diversos espais dels centres.

Les llars d'infants municipals també s'han posat a punt. S'ha procedit al manteniment de zones comunes, substitució de prestatges, manetes i panys a algunes aules, i el condicionament de jardins i terres (reposició de sorrals, desbrossament dels patis, reposició de plantes i flors etc)

Professorat, personal dels centres educatius i equipaments municipals escolars treballen a ple rendiment per afrontar nou mesos d’activitat escolar.

Galeria d'Imatges

Escola Rosella Millores Inici Curs 2015
Roc Blanc Can Trias Millores Inici Curs 2015
Barromina Millores Inici Curs 2015
Llar infants Can Trias Millores Inici Curs15