Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:05 | 25/07/2024

Millores de mobilitat als polígons industrials de La Bòbila i Can Mir

dilluns 22 setembre 2014

El passat dijous 18 de setembre van finalitzar les obres d'adequació als polígons de La Bòbila i Can Mir.

 

Aquestes obres responien a la necessitat de millorar la mobilitat i la seguretat dels polígons degut a les dificultats d'entrada i sortida dels camions de gran tonatge.

 

Com a solució a aquesta problemàtica i evitar els incidents ocasionats anteriorment, l'Ajuntament de Viladecavalls ha re-ubicat les pilones i la senyal vertical de Cediu el pas a La Bòbila, amb el que s'ha guanyat l'espai necessari per poder maniobrar correctament.

 

Per altra banda, a Can Mir, s'ha modificat el sentit de la via del polígon, que ara és unidireccional, tot garantint la seguretat i la mobilitat dels vehicles i les persones que transiten per aquesta via, indicant aquest canvi a tot el tram amb senyals tant verticals com horitzontals.

 

A més, s'han instal·lat pilones de protecció a l'ermita de Sant Miquel de Toudell per tal de garantir la conservació del patrimoni local.

 

Des del Consistori es continuarà treballant en accions de millora als polígons industrials, seguint el Pla Director de Promoció Econòmica, per fer créixer el teixit industrial de Viladecavalls oferint una opció atractiva, adequada i de qualitat per a les empreses.