Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:50 | 12/07/2024

Millores en els centres educatius de Viladecavalls durant l’estiu

L’Ajuntament està realitzant diverses millores en els centres educatius del municipi aprofitant el període de vacances escolars.

divendres 11 agost 2017
Manteniment integral a la cuina de l’Escola Rosella

A l’Escola Rosella s’han reparat les boneres, baixants i el terra de la cuina de l’escola. També s’ha millorat la instal·lació de la xarxa de subministrament d’aigua i gas, així com la realització d’una neteja integral aprofitant el desmuntatge del mobiliari.

 Manteniment integral cuina Rosella

Millora del sistema de drenatge del pati

En el pati de l’escola s’està realitzant la millora de seguretat i drenatge de la zona dels sorrals amb l’objectiu de resoldre la problemàtica de les acumulacions d’aigua pluvial. L’actuació consisteix en la construcció de tres pous-embornals de recollida d’aigües.

Sistema drenatge pati Rosella

Nova pista de voleibol

Aprofitant el repintant de les línies de la pista de formigó, l’Ajuntament afegirà una nova pista de voleibol.

Nova pista voleibol Rosella

Millora de la seguretat al pati de l’Escola Roc Blanc

A l’Escola Roc Blanc, s’ha instal·lat la tanca perimetral de fusta dels patis d’educació infantil i s’ha deixat preparada una jardinera per a iniciar el projecte, sol.licitat per la direcció de l’escola, per fer una plantació de flors i plantes pels cursos de P3 a P5.


Amb aquesta actuació, s’ha millorat principalment la seguretat dels alumnes, ja que protegeix als infants del parterre que dóna al carrer i que te un pendent molt pronunciat. També s’ha retirat la palmera que hi havia a la jardinera de la pista de formigó de l’escola i s’ha deixat la terra preparada per tal de replantar-la al setembre.

Substitució relligues pati Roc Blanc

En la pista de formigó de l’escola s’han substituït totes les relligues de la pista (50 metres lineals) per millorar la seguretat dels alumnes, ja que amb el pas del temps, havien sofert deformacions en el metall que podien produir sortints que facilitessin els entrebancs i caigudes dels alumnes.


Nou mobiliari i millores a la cuina-office de la Llar d’Infants de Can Trias

A la llar d’infants de Can Trias s’ha dotat de nou mobiliari per a les aules de mestres amb taules de reunions, cadires i mobiliari d’emmagatzematge. També s’ha adquirit un nou aparell de refrigeració a la cuina-office de la llar i s’ha instal·lat un nou protector pel radiador elèctric, adquirit a l’hivern pel hall del centre educatiu.

Nou sistema de ventilació a la llar d'infants Barromina

Adequació del nou mòdul auxiliar de la Llar d’Infants Barromina

A la llar d’Infants Barromina s’ha finalitzat la dotació del mobiliari del mòdul auxiliar amb estores, una taula de reunions, cadires i mobles d’emmagatzematge. S’ha adaptat la pèrgola de fusta exterior per donar sensació de solidesa i mimetització amb l’entorn de la llar, donant-li el caliu de la fusta. I a les aules s’han instal.lat sistemes de ventilació regulada.

Instal·lació d’un sistema de rec a l’hort de l’Institut

En el marc de col.laboració continuada que es fa amb l’institut de Viladecavalls, entre d’altres; el passat 18 de juliol van finalitzar els treballs d’instal·lació del sistema de rec que dóna suport al projecte d’horts iniciat des de l’institut i en el qual l’Ajuntament col.labora activament. Aproximadament s’han instal·lat uns 250 m. de sistema de rec.  A més d’aquesta actuació, s’ha procedit al desbrossament de tota la parcel·la de l’hort i totes les àrees perimetrals i interiors del centre.

Hort de l'institut de Viladecavalls

Amb aquestes actuacions que s’estan realitzant a l’estiu, l’Ajuntament de Viladecavalls adeqüa, millora i prepara els centres educatius del municipi perquè els alumnes puguin iniciar el nou curs 2017-2018 amb uns serveis i uns equipaments de qualitat.