Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:28 | 19/07/2024

Millores en els locals socials de La Planassa i Can Trias

L’Ajuntament de Viladecavalls ha finalitzat les actuacions de millora i manteniment dels locals socials de La Planassa i de Can Trias, aquest mes de desembre.

dijous 29 desembre 2022

En el local social de La Planassa s'ha col·locat una televisió smart TV a la sala polivalent. Aquesta millora permetrà reutilitzar aquest espai socio cultural com a punt de trobada d'activitats lúdiques i culturals adreçades a la ciutadania.

En la sala polivalent del Centre Cívic Paco Cano, on s'ubiquen les activitats lúdiques i culturals que desenvolupa amb caràcter permanent l'AV Can Trias, s'ha col·locat un nou aparell de climatització que permetrà una millora del confort d’aquest espai.

Aquestes actuacions complimenten les ja desenvolupades durant el 2021 i 2022 per l'Ajuntament de Viladecavalls als equipaments socioculturals del municipi: Can Turu, La Planassa i Centre Cívic Paco Cano.

Les actuacions realitzades s'han finançat amb el recurs que l’ajuntament va sol·licitar a la Diputació de Barcelona per a la millora, reforma i manteniment d'equipaments culturals locals de titularitat pública per import de 47.619,42 euros.