Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:57 | 17/07/2024

Millores i manteniment del municipi

Durant la darrera setmana l’Ajuntament de Viladecavalls ha realitzat múltiples tasques de millora al municipi a banda del manteniment habitualment.

dimecres 03 febrer 2016

A Can Trias s’ha procedit a senyalitzar la porta de sortida de la Zona Esportiva Municipal amb pintura viària de color groc i un senyal vertical de trànsit que prohibeix l’entrada a vehicles no autoritzats.

D’altra banda, continuen els treballs de repàs la pintura viària al barri de Can Trias iniciats fa unes setmanes. Concretament s’han remarcat els passos de vianants del carrer Pintor Murillo i s’ha creat un de nou a l’alçada amb Pintor Goya.

Finalment s’han col·locat tres pilones al carrer Federico Garcia Lorca i s’ha instal·lat un nou embornal sifònic a l’av Barcelona per a la recollida d’aigües pluvials.

Paral·lelament i amb l’objectiu d’evitar un excés de rètols promocionals que embruten els carrers del municipi l’Ajuntament ha procedit a la retirada provisional dels 3 cilindres publicitaris ubicats a la plaça de la Creueta, B-120 i carrer Antoni Soler i Hospital. 

Galeria d'Imatges

Sortida ZEM Can Trias