Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:23 | 25/07/2024

Mina Pública d'Aigües de Terrassa treballa a Can Trias en la localització d’una fuita d’aigua

Des de l’Ajuntament s’està realitzant un seguiment de les actuacions que desenvolupa la concessionària del servei d’abastiment d’aigua potable

dimecres 14 febrer 2024

Al llarg dels passats dies l’empresa Mina Pública d'Aigües de Terrassa, responsable del servei d’abastiment d’aigua al nostre municipi, treballa a Can Trias en la localització i reparació d’una fuita d’aigua d’origen desconegut. Les darreres actuacions dutes a terme no han permès encara determinar la localització exacta del problema a la xarxa d’abastiment i es preveuen pròximament la realització de noves prospeccions a l'avinguda Terrassa i al carrer Pintor Nonell amb Pintor Greco i Pintor Nonell amb Salvador Dalí. Aquestes actuacions, donada la seva complexitat, poden perllongar-se en els pròxims dies provocant alteracions puntuals en el subministrament.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls s’està realitzant un seguiment diari dels treballs que es duen a terme per part de la concessionària responsable del servei així com dels efectes que aquests poden tenir sobre el servei.