Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:28 | 16/07/2024

Molt bona resposta de la ciutadania en el format adaptat de la Festa Major de Viladecavalls 2021

Viladecavalls ha celebrat la seva Festa Major durant quatre dies d'actuacions en quatre escenaris repartits pel municipi, des del divendres 9 fins al dilluns 12 de juliol, mantenint totes les mesures i recomanacions sanitàries establertes pel PROCICAT de la Generalitat.

dimecres 14 juliol 2021

El nou format de Festa Major ha propiciat que per primera vegada a la història d'aquesta gran celebració a Viladecavalls s'hagi dut a terme de manera simultània en diversos punts del municipi: Nucli Urbà, Plaça de la Masia de Can Turu, Sant Miquel de Guanteres i Can Trias. Un fet que ha donat la possibilitat de viure la festa major organitzada per l'Ajuntament a tota la ciutadania d'una manera més accessible. Una altra novetat ha estat la del pregó de Festa Major virtual, que ha comptat amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, els Petits Dracs de Viladecavalls i altres vilacavallencs i vilacavallenques representatius de la diversitat de Viladecavalls.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls s'han fet grans esforços per fer realitat aquesta festivitat, marcada per l'actual situació de pandèmia, valorant la necessitat de lleure i esbarjo de la població, però en equilibri amb les restriccions i mesures que calien adoptar per lluitar contra el risc sanitari en què encara ens trobem.

La resposta de la ciutadania ha estat molt positiva. Veïns i veïnes han assistit a una vintena d'actes de gran qualitat, tant local com internacional, pensades per a totes les edats i els gustos. En definitiva, perquè tothom es pogués retrobar per festa major i gaudir-la amb la màxima il·lusió i felicitat que permet els moments difícils en què vivim.

Podeu veure un recull de fotografies dels diferents actes de Festa Major en el següent enllaç: Àlbum Festa Major 2021