Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:40 | 12/07/2024

MUSIQUEM. Servei de suport i acompanyament al desenvolupament de la persona a través de la música i les arts per a col·lectius especials

El servei de musicoteràpia que l’Ajuntament de Viladecavalls ofereix des de fa anys de manera gratuïta a l’Escola Municipal de Música Pau Casals comença una prova pilot a les llars d’infants i als espais de gent gran del municipi per potenciar aquest servei a col·lectius amb necessitats especials.

dimarts 22 març 2022

Durant el temps que s’ha dut a terme les sessions a l’escola de música, s’ha comprovat el benefici d’aquesta teràpia en les persones en la qual s’estimula i millora les seves capacitats cognitives, el desenvolupament perceptiu i psicomotriu, el llenguatge, s’impulsa l’adquisició d’hàbits socials i d’habilitats sòcio afectives, i es potencia ll’expressió creativa emocional. 

L’objectiu d’aquest projecte transversal en què intervenen els serveis municipals de Benestar social, Educació i Salut, és ampliar el servei ofert a l’escola de música a persones amb TEA-TDAH, NNEE, malalties oncològiques i pal·liatives, trastorns emocionals i mentals, fibromiàlgia, retard maduratiu i de l'aprenentatge, demències o degeneració neurològica i/o ACV, entre altres. 

En aquest sentit, es preveu organitzar diverses sessions a les llars d’infants Barromina i Can Trias des del març fins a juny, coincidint amb el final del curs escolar. 

Més informació: 

Tel. 937 341 950

(dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 h) 

Email: emmpaucasals@viladecavalls.cat