Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:15 | 22/07/2024

Nadal a l’EMM Pau Casals

L’Escola Municipal de Música Pau Casals de Viladecavalls organitza com cada any per aquestes dates, uns nadals molt especials i plens de música.

dijous 17 desembre 2015

Enguany el format és molt innovador i especialment obert a tota la població amb 2 grans actes que es duran a terme més enllà de les parets de l’escola.

Dijous 17 de desembre, a partir de les 19h, tindrà lloc el Concert de Formacions Musicals de l’EMMPC als baixos de la biblioteca, una bona oportunitat de veure, gaudir i compartir la música que han preparat tots els conjunts de l’escola des de Bàsic 3 fins a adults.

Divendres 18, a partir de les 19h, es representarà Un Nadal amb Mr. Scrooge, una cantata per a veus joves basada en l’obra de Ch. Dickens A Christmas Carol. Tots els grups vocals de l’escola hi participaran en aquesta representació i, a més, hi haurà un petit tastet del projecte Vilasona!, tot plegat acompanyat per música en directe interpretada pels professors de l’EMMPC.

Per concloure, el dilluns 21 i dimarts 22 de desembre, entre les 17.30h i les 18.30h, al vestíbul de l’escola els tallers Bàsic 1 i 2 i altres convidats duran a terme el concert de petit format Pastorets Musicals.

Hi esteu tots convidats!

Galeria d'Imatges

Mr Scrooge
Pastorets EMMPC