Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:43 | 23/07/2024

Nadal als centres educatius del municipi

Cada any els nens i nenes de les escoles municipals de Viladecavalls, preparen actuacions nadalenques que ofereixen als pares, mares i familiars. Una bona manera d'acabar el primer tram de curs desitjant unes bones festes

dimecres 21 desembre 2016

Avui 21 de desembre l'Escola Rosella de Viladecavalls oferirà, a les 15 h a l'amfiteatre municipal, el Concert de Nadales d'enguany, després que la pluja obligués a suspendre ahir l'actuació. La cantata consta de nou peces musicals, una nadala per curs, i en acabar tots junts cantaran “Ara és Nadal”.

D’altra banda, demà dijous 22 serà el torn dels alumnes del Roc Blanc i l’escola de música. Els primers actuaran a partir de les 9.30 h del matí al Centre Cívic Paco Cano de Can Trias. L’EMM Pau Casals iniciarà els actes a les 18.30 h al Pavelló Municipal amb els alumnes del Vilasona i la banda juvenil.

A continuació es representarà El llop de neu, una òpera de butxaca de Malcom Williamson, amb la participació de les corals de petits i mitjans i Viladecavalls Ensemble. Seguidament tindrà lloc l’actuació conjunta dels alumnes del Cor Jove i l’orquestra de corda, acompanyats del professorat del centre.

Us animem, doncs, a gaudir d’aquestes jornades on els alumnes són els protagonistes i demostren  allò que han après durant el curs.