Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:41 | 16/07/2024

Neix el Centre Excursionista de Viladecavalls

Viladecavalls compta des d’ara amb una nova entitat esportiva, el Centre Excursionista de Viladecavalls, un grup format per promoure l’activitat física a totes les edats per mitjà de la pràctica de marxa nòrdica i l’excursionisme.

dilluns 17 octubre 2022

La voluntat de l’entitat és defensar el patrimoni natural de Viladecavalls, creant espais de convivència a través de sortides que facilitin l’activitat física tot gaudint la natura.

“Som conscients de la necessitat d’estimar i protegir la natura” o “volem trencar amb la solitud, l’ individualisme i la competitivitat a que ens ha sotmès la societat moderna” són algunes de les paraules que ens han traslladat.

Des del Centre Excursionista de Viladecavalls s’organitzen sortides a l’abast de tothom, amb diferents nivells de dificultat. Així, els dilluns i dimecres, les sortides són fàcils i de proximitat, una tarda a la setmana fan rutes d’aventura amb grau de dificultat alt, i cada diumenge fan una sortida matinal per practicar la marxa nòrdica en llocs atractius com ara: Els 7 Gorgs de Campdevànol, el Camí Romeu a Montserrat, La Fageda i els volcans de la Garrotxa.

Les persones interessades en formar part del Centre Excursionista de Viladecavalls o demanar més informació ho poden fer via correu electrònic a centreexcursionistavila2022@gmail.com i al bloc https://centreexcursionistavila.wordpress.com/