Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:18 | 25/07/2024

Nivell 3 del pla de vigilància i prevenció d'incendis forestals

Davant les actuals condicions meteorològiques i el risc potencial d’incendi forestal el Pla Alfa es torna a situar en nivell 3 al Vallès Occidental.

dimarts 07 juliol 2015

El nivell 3 d'alerta comporta l'activació de dispositius especials en el conjunt de territoris de la Xarxa de Parcs, amb tasques de control en terrenys forestals, control de llocs d'especial risc, així com de regularització de circulació de vehicles per zones forestals predeterminades.

Des del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya s’incrementa el control dels accessos a zones forestals i se suspenen les autoritzacions d'activitats que poden generar perill d'incendi forestal. Pel que fa als treballs de sega de cereal, s'ha de comunicar l'inici d'activitat i la situació de les màquines al Cos d'Agents Rurals i cal que disposin de mitjans d'extinció d'incendis addicionals.

Des de l’Ajuntament us emplacem a seguir els consells davant el risc d’incendis forestals i en cas que detecteu  alguna conducta que posi en perill zona forestal o que pugui resultar perillosa, truqueu de seguida al 112 i aviseu a les autoritats.