Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:53 | 25/07/2024

Nora Fernández guanya el tercer premi del concurs "Lema i imatge" del Consell Esportiu de Terrassa

El dibuix de la Nora Fernández va rebre la tercera classificació d'entre els 82 treballs presentats

dilluns 19 juny 2017

L'alumna de 6è de primària de l'Escola Roc Blanc, Nora Fernández, ha guanyat el tercer premi del concurs "Lema i Imatge" organitzat pel Consell Esportiu de Terrassa conjuntament amb la Regidoria LGTiQ de l'Ajuntament de Terrassa.

El dibuix de la Nora ha estat premiat d'entre els 82 treballs que s'han presentat al concurs i portava com a lema "Fes un pas endavant, trenca amb els estereotips".

El lliurament de premis va tenir lloc durant l'acte de cloenda dels Jocs Esportius Escolars de Terrassa, celebrat el passat dissabte 3 de juny en la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa i va comptar amb la presència del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Viladecavalls, Pere Nogués.

Des de l'Ajuntament felicitem a la Nora per la seva bona classificació en aquest concurs que posa de manifest, junt amb el premi obtingut per la Sophia Lacerda en el concurs de dibuix organitzat per l'AMTU el passat dijous 8 de juny, el gran potencial creatiu de les alumnes de 6è de l'escola Roc Blanc de Viladecavalls.

Imatge del dibuix de la Nora Fernández:

L'alumna Nora Fernández amb el regidor d'Esports Pere Nogués