Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:25 | 15/07/2024

Nota aclaridora sobre el transport de reforç a l’Institut

dijous 10 setembre 2020

En relació amb la notícia publicada ahir, 9 de setembre, al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament que informava sobre el reforç del servei del transport a l’Institut de Viladecavalls aclarim els següents punts:

  • L’Ajuntament ha contractat un increment del servei d’autobusos que arriben a l’Institut per tal de que els alumnes/as puguin complir amb les mesures de seguretat d’entrada i sortides esglaonades.
  • Els horaris han estat definits segons els criteris de l’empresa de transport i l’Institut, l’Ajuntament s’ha encarregat de la contractació d’un servei més ampliat del bus amb una persona de control per tal d’ajudar i organitzar als alumnes/as amb aquesta nova situació, però no té competència amb els horaris.
  • Per a excepcions de compatibilitats es recomana tractar amb l’Institut quan es faci entrega de les cartolines de color el primer dia del curs.

L’Ajuntament lamenta les molèsties que es puguin derivar amb algunes incompatibilitats d’horaris i classes davant l’adaptació a la nova normalitat.

Es continua treballant transversalment amb el servei d’Educació, la direcció de l’Institut i l’operador del servei de TGO, i es farà avaluació del funcionament del servei durant els primers dies per si cal, fer els ajustaments necessaris.

Amb la col·laboració de tots/es ens en sortirem d’aquesta situació tan excepcional.