Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:28 | 25/07/2024

Nota informativa

dilluns 06 juny 2016

Davant les informacions aparegudes a les diferents xarxes socials, així com la recollida de signatures a la plataforma change.org en les que es manifesta que l’Ajuntament “ha decidit treure tots els escrits, fotos i dibuixos fets pel mateix Hiraman”  a la paret del túnel que uneix la Plaça de la Masia de Can Turu amb la Plaça Coronel Busquets.

L’Ajuntament de Viladecavalls vol posar de manifest que en data 27 d'abril de 2016, l’Alcaldessa va mantenir una reunió amb el grup d’amics de l’Hiraman per tractar el record de la seva memòria. En aquesta reunió es va traslladar la següent proposta:

  • Fer un skatepark als espais destinats a equipaments a la zona posterior de l’Institut
  • Anomenar aquest espai amb el Nom de l’Hiraman
  • Fer un recull fotogràfic de totes les mostres de condol, amor i amistat que ara mateix estan a la paret i traslladar-les en uns plafons a la zona del skatepark
  • Fer un grafiti per un professional amb un dels dibuixos més característics de l’Hiraman consistent en el perfil d’una cara que actualment està a la paret (o aquell grafiti que es determinés amb el amics i família)

Com tots sabeu aquesta zona de la masia de Can Turu és un espai que ha patit constantment actes vandàlics consistents en trencar vidres, cremar finestres, pintades, entre d’altres.

Aquest espai és una via de pas pels alumnes de primària de l’escola Rosella i en diverses ocasions l’estat és deplorable (ple de deixalles, ampolles trencades, burilles, etc ). Actualment, tot i la bona voluntat de la majoria de persones que han mostrat les seves emocions a la paret, l’aspecte de la zona és millorable. 

La proposta traslladada en aquesta reunió per part de l’Alcaldessa als grup d’amics de l’Hiraman pretén ser una mostra de respecte màxim i valorar la seva figura. En cap cas “borrar” la seva memòria.

Aquesta proposta és ambiciosa i ja s’està treballant per fer-la realitat. L’acollida de la proposta per part del grup d’amics de l’Hiraman va ser favorable.

Continuarem parlant com s’ha fet  fins ara amb el grup d’amics i amb la família. Esperem que aquest tema tan sensible es tracti amb la prudència i respecte que es mereix i no sigui utilitzat amb altres finalitats.