Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:36 | 23/07/2024

Nou contenidor de recollida d'oli domèstic a Sant Miquel

D’aquesta manera es facilitarà a la ciutadania un nou punt de reciclatge d’aquesta fracció, que resulta molt contaminant.

divendres 03 març 2017

L’Ajuntament de Viladecavalls i el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental instal·laran pròximament un nou punt de recollida d’oli domèstic usat, amb l’objectiu d’ampliar el nombre de contenidors d’aquesta fracció al municipi a un total de quatre.

Durant l’any 2016 s’ha augmentat la recollida d’oli en un 16% a la Comarca (11.000 quilos més que l’any 2015). A Viladecavalls, concretament, es van recollir un total de 1.375,70 quilos. Un valor molt significatiu tenint en compte el nombre d’habitants i punts de recollida del municipi.

Aquestes xifres assolides posen de manifest i consoliden Viladecavalls com a municipi conscient i sensible amb el medi ambient, motiu pel qual s’augmentarà el nombre de contenidors taronges.  

Els ciutadans que vulguin dipositar l’oli domèstic usat a Viladecavalls ho poden fer a la deixalleria municipal i als contenidors situats a les següents ubicacions, sempre dins d’ampolles de plàstic:

 

  • Plaça de la Creueta (La Planassa)
  • Avda. Barcelona (Can Trias)
  • C/ Baix (Nucli urbà)
  • Plaça del Comerç (Sant Miquel de Guanteres)