Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:34 | 14/07/2024

Nou conveni dels serveis itinerants d'ocupació i empresa del Consell Comarcal del Vallès Occidental

dilluns 17 febrer 2020

L'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental han renovat el conveni de col·laboració pel desenvolupament de la cartera de serveis territorials itinerants.

Amb aquest nou conveni es prorroga el desenvolupament del Servei de dinamització de l’ocupació i del Servei prospecció, dinamització i competitivitat empresarial de Viladecavalls.
El Servei de dinamització de l'ocupació facilita itineraris més complerts i ajustats, adreçats tant a la millora del perfil competencial de les persones beneficiàries com a les exigències del mercat de treball actual, dóna suport a la millora de les competències necessàries per a la recerca/millora d'ocupació així com a les gestions d’intermediació del municipi, i dota d'eines i recursos d'orientació i inserció als serveis locals d'ocupació perquè puguin donar resposta a les demandes de la ciutadania.
Pel que fa al Servei de prospecció, dinamització i competitivitat, els objectius són fomentar el desenvolupament de l’activitat empresarial local, facilitant l’accés a informacions, recursos i projectes d’interès per a la competitivitat de les empreses, així com, participar del pla de treball local per establir canals de comunicació i col·laboració amb el teixit empresarial del municipi.

Els serveis itinerants d'ocupació i empresa es presten durant tot l'any a les oficines d'atenció ciutadana del nucli urbà i del Centre Cívic Paco Cano de Can Trias.
Per a inscriure's al Servei Local d'Ocupació o per a més informació podeu consultar el tràmit: Sol·licitud d'inscripció al Servei Local d'Ocupació