Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:20 | 16/07/2024

Nou episodi de crema de contenidors al municipi

La darrera setmana Viladecavalls ha patit dos nous casos de crema intencionada de mobiliari urbà.

dimecres 22 febrer 2017

La matinada del passat diumenge 19 de febrer, Viladecavalls va patir un nou cas de crema intencionada de mobiliari urbà.

L’incendi, originat al punt de recollida selectiva del carrer de Baix,  ha causat danys de diversa consideració: dos contenidors calcinats, un tercer amb l’estructura parcialment cremada i altres quatre contenidors que finalment no han patit danys donat que el foc s’ha pogut apagar abans que quedés afectada l’estructura.

Concretament, es van cremar els iglús d’envasos, vidre i paper-cartó que s’havien col·locat nous l’any passat, a causa també d’actes vandàlics. Els costos de pèrdua i reposició ascendeixen a uns 4.125 €, import sense comptar les feines de neteja de la via pública i els danys causats a l’asfalt.

Últims fets

Aquesta passada matinada, s’ha produït un nou incident a la zona de contenidors ubicada a la cruïlla del carrer de Sant Isidre amb Camí de Can Buixeres a Can Corbera. El cost de reposició ascendeix a més de 3.000 €

L’Ajuntament de Viladecavalls realitza  un gran esforç per millorar els equipaments i la via pública,  amb actuacions encaminades a dotar de més i millors serveis als veïns i veïnes del municipi. Per aquest motiu es condemna rotundament tots i cadascun d’aquests actes que malmeten la nostra vila i atempten contra la seguretat de les persones.

Des del Consistori es destinaran tots els recursos necessaris a fer un seguiment i control al municipi per tal de frenar l’incivisme, alhora que es vol recalcar la importància de la col·laboració ciutadana per a denunciar amb la màxima contundència aquests actes.

Galeria d'Imatges

Contenidors cremats Can Corbera