Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:09 | 19/07/2024

Nou projecte de formació de joves Digital&Green Skills Vallès

L’Ajuntament de Viladecavalls informa que, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, la UAB i el Centre Tecnològic Eurecat posen en marxa un nou projecte per fomentar i impulsar l’economia sostenible a través de les competències digitals.

dimecres 15 febrer 2017

Sota el nom “Digital&Green Skills Vallès” l’objectiu és formar professionals universitaris de qualsevol especialitat, perquè puguin innovar en l’àmbit social i comunitari i despertar alternatives d’ocupació en el procés de  la  transformació digital i sostenible.

El projecte treballarà amb 25 joves, als que se’ls facilitaran coneixements i recursos perquè actuïn com “agents de canvi”. Comptaran amb el suport de professionals de la docència i del coaching professional especialitzat per treballar oportunitats en el marc d’una plataforma d’innovació i co-creació oberta.

Demà 16 de febrer la UAB acollirà una sessió dirigida a totes i tots aquells/es joves que vulguin tenir-ne més informació i convertir-se en “agents de canvi”. La sessió tindrà lloc a la Sala de Graus de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, a les 11.00 h. 

Aquells que desitgin assistir a aquesta sessió informativa, caldrà inscriure’s prèviament mitjançant el següent formulari. Per a més informació podeu contactar al Tel. 93 7273234.