Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:10 | 23/07/2024

Nou reconeixement a la transparència de l'Ajuntament de Viladecavalls amb l'obtenció del segell Infoparticipa 2017

L'Ajuntament de Viladecavalls ha rebut un nou reconeixement a la transparència després de rebre, ahir dimecres 25 d'abril, el segell Infoparticipa 2017 que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.

dijous 26 abril 2018

L'acte de lliurament es va celebrar ahir dimecres a la tarda en la sala d'actes del Campus de la universitat a Cerdanyola del Vallès. L'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, va ser l'encarregada de recollir el segell Infoparticipa 2017 en representació de la corporació, lliurat per Miguel Ángel Gimeno Jubero, director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Jordi Foz Dalmau, secretari de Transparència i Govern obert de la Generalitat de Catalunya i Virginia Luzón Fernández, vicerectora de Comunicació i de Promoció de la UAB.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB (LPCCP) en les webs municipals que determinen el grau de facilitat i accés a la informació publicada de l'administració envers la ciutadania, com ara la gestió dels recursos públics, informació dels càrrecs electes o l'acció de govern, entre altres.

Aquest nou reconeixement a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local arriba un mes després de rebre el primer premi de la categoria en els Premis Administració Oberta del Consorci  Administració Oberta de Catalunya (AOC).

Amb aquesta nova certificació, es fa palesa la bona tasca que s'està realitzant des de l'Ajuntament de Viladecavalls per la millora constant de la transparència de l'administració, un objectiu prioritari  en el mandat de l'actual Equip de Govern.