Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:38 | 14/07/2024

Nou servei de bus de Viladecavalls

Viladecavalls disposarà d’una oferta de transport en autobús renovada a partir del pròxim 22 de març de 2021 amb la incorporació de noves parades a la línia M6 Viladecavalls - Terrassa, una nova llançadora -bus ràpid- de Viladecavalls a la parada Terrassa Rambla dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i el servei de cap de setmana durant tot l’any amb el mateix recorregut que la línia M6, a més de mantenir-se la parada al municipi de la M1 Olesa - Terrassa - Bellaterra.

divendres 12 març 2021

Nova línia M6 Viladecavalls - Terrassa 

La nova M6 Viladecavalls - Terrassa comptarà amb cinc noves parades a Sant Miquel de Guanteres i Can Trias en sentit Terrassa i dues més en sentit contrari. Un fet que suposa el desplegament de l’autobús a aquests dos barris del municipi, de dilluns a divendres feiners durant tot l’any amb catorze expedicions diàries. 

Nou servei de cap de setmana 

més d’aquestes novetats de la M6, s’amplia el servei també tots els caps de setmana de l’any amb tretze expedicions en dissabte i dotze en diumenge.   

Nova llançadora Viladecavalls - FGC Terrassa Rambla 

Una altra de les novetats és la creació d’un bus ràpid llançadora que permetrà desplaçar-se des del centre directament a l’estació Terrassa Rambla dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, amb nou expedicions diàriesaturant-se en cinc parades en sentit Terrassa i quatre en sentit contrari. Aquest servei es prestarà de dilluns a divendres feiners menys el mes d’agost. 

Podeu trobar els horaris de les línies d’autobús a: www.viladecavalls.cat/mouteenbus 

El nou servei de transport per carretera, per mitjà de l’autobús, és una fita aconseguida per l’Ajuntament de Viladecavalls que ha treballat durant els darrers mesos, conjuntament amb Transports Generals d’Olesa i la Generalitat de Catalunya, per adequar l’oferta de servei del bus que hi havia fins ara a les necessitats dels veïns i de les veïnes del poble. 

Vídeo de la campanya Mou-te en bus!